ASSEGURA EL TEU FUTUR!

 

 

 


Actualment, per poder accedir al mercat laboral en unes bones condicions competitives, no és suficient amb acabar un grau sinó que s'ha d'afegir, com a mínim, un màster, un postgrau, un doctorat...anys i anys de formació per poder arribar a assolir uns objectius professionals i una independència econòmica i personal que no sempre s'arriben a obtenir de la manera més satisfactòria.
A causa de la precarietat actual a la feina, sorgeix la necessitat real de formació encaminada a aconseguir un lloc de treball digne que doni seguretat a la persona per a la seva estabilitat i el seu correcte desenvolupament. Tenir una meta a curt o mitjà termini ajuda a concentrar esforços i enfocar-se en allò que veritablement pot ser una solució laboral i professional. I amb la possibilitat real de continuar estudiant mentre es treballa, de promocionar dins el lloc de treball així com de compatibilitzar feina, estudis i família. Això es pot aconseguir sent treballador públic.
Preparar oposicions és un camí que requereix perseverança i dedicació però la recompensa pot ser tangible en un període de temps relativament curt. És una carrera de fons la qual es pot disputar en solitari o amb l'ajuda de preparadors especialitzats que et poden ajudar a entendre el que estudies, a solucionar qualsevol dubte i, fins i tot, a donar-te el suport emocional que puguis requerir per no abandonar el teu objectiu.

Ginkgo Centre de Formació dóna cobertura a totes aquestes necessitats oferint cursos de preparació d'oposicions, tant a l'àmbit estatal com a l'àmbit de la Generalitat, impartits en grups tancats per professors acreditats i als quals es treballa tant la part acadèmica amb classes magistrals, casos pràctics, simulacres d'examen... com la part d'acompanyament emocional amb tallers que et facilitaran les eines necessàries per mantenir la calma i la teva concentració per assolir els teus propòsits.


"Res pot aturar l'home amb l'actitud mental correcta d'aconseguir la seva meta; res a la terra pot ajudar l'home amb l'actitud mental equivocada" (Thomas Jefferson).
 

És el moment de preparar-se per aconseguir uns objectius que mai havien estat tan pròxims. L'oferta d'ocupació pública es preveu constant durant els anys vinents i amb un nombre històric de places oferides.

Volem acompanyar-te en aquesta aposta posant a la teva disposició un espai i uns professionals que et facilitin l'èxit.


Prepara't i aconsegueix el que vols!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Posts Destacados

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Posts Recientes
Please reload

Buscar por etiquetas
Please reload

Síguenos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

​© 2017, Centre de Formació Ginkgo

  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanco Icono Google+
  • w-facebook

 Ginkgo Centre de Formació

C/ del Sol, 62 08201 Sabadell

Telf. 686 06 19 18

ginkgo.oposicions@gmail.com