GINKGO CENTRE DE FORMACIÓ

Som un centre d’estudis polivalent i integratiu que treballa diferents àmbits i disciplines ben diferenciades en funció de les edats dels usuaris.

 

Pel que fa a la infància i adolescència, oferim reforç escolar des de cicle inicial fins a batxillerat, en qualsevol de les seves modalitats, amb diferents possibilitats depenent de les necessitats específiques de l’alumne: reforç individualitzat o en petits grups així com aula didàctica que constitueix un espai d’acompanyament cap a l’autoconeixement i, conseqüentment, dirigit a l’autonomia dels aprenentatges. Cada setmana s’imparteixen classes específiques de tècniques d’estudi per poder oferir eines valuoses amb les quals els alumnes puguin arribar a assolir aquesta independència com a estudiants i com a persones.

L’atenció a la diversitat és un dels nostres signes d’identitat a l’hora d’atendre cada alumne, per aquest motiu oferim un servei d’orientació i assessorament psicopedagògic per a les famílies que ho puguin necessitar.

 

Els nostres professors compten a una formació específica per a cada assignatura a reforçar així com una mateixa formació de base per poder  unificar els criteris a l’hora d’abordar els aprenentatges de la manera més efectiva i comprensiva pels alumnes.

 

A banda de tot l’anterior, al Centre de Formació Ginkgo, es fan tota una sèrie de tallers de diferent temàtica que donen resposta a aspectes essencials dels aprenentatges bàsics com serien els de «Petits lectors» dirigits a nens de primària per ajudar-los a llegir correctament i a millorar la seva comprensió lectora o els de «El gust per llegir», dirigits a alumnes de secundària encaminats a consolidar les pràctiques lectores i potenciar el gust per la bona lectura.
 

Pel que fa als adults, degut a la precarietat actual a la feina, sorgeix la necessitat real de formació encaminada a aconseguir un lloc de treball digne que doni seguretat a la persona per la seva estabilitat i el seu correcte desenvolupament. Ginkgo Centre de Formació dóna cobertura a aquesta necessitat amb els seus cursos de preparació d’oposicions, tant a l’estat com a la Generalitat, impartits en grups tancats per professors acreditats i en  franja horària distinta a tot l’anterior.

"

TREBALLAR EN EQUIP 

divideix la feina

i multiplica

els resultats

"

clases de refuerzo escolar y preparación de oposiciones
clases de refuerzo escolar y preparación de oposiciones
clases de refuerzo escolar y preparación de oposiciones
una il·lusió 

COMPARTIDA.

 

D’una il·lusió compartida surt un projecte comú: Ginkgo Centre de Formació.

Coneixem les mancances del món educatiu actual al qual professors amb dedicació i força de voluntat contribueixen a millorar dia a dia el nivell i la preparació del nostres fills, barallant-se amb recursos insuficients que dificulten l’atenció personalitzada desitjable a l’ensenyament.

 

La nostra concepció del món així com les eines per descobrir-ho estan canviant molt ràpidament i l’educació hauria de fer-ho al mateix ritme per adaptar-se als nous temps.

 

A Ginkgo ens comprometem amb el món educatiu, volem contribuir amb un petit gra de sorra a que la formació de grans i petits pugui ser més autònoma, més dinàmica  i més integradora.  

La realització, tant professional com personal, de grans i petits és el pilar fonamental de la nostra filosofia.

Demana una Cita

Nom *

Email *

Telèfon

Assumpte

Missatge

​© 2017, Centre de Formació Ginkgo

  • Blanco Icono de Instagram
  • Blanco Icono Google+
  • w-facebook

 Ginkgo Centre de Formació

C/ del Sol, 62 08201 Sabadell

Telf. 686 06 19 18

ginkgo.oposicions@gmail.com